Totul pentru fotbal

Arbitri români delegați la meciuri din preliminariile Campionatului Mondial 2022

0

Două brigăzi de arbitri români au fost delegate la meciuri din grupa F a preliminariilor Campionatului Mondial 2022.

Potrivit FRF, Radu Petrescu va fi centralul partidei dintre Danemarca și Insulele Feroe, care se joacă la Copenhaga. Acesta va fi asistat de Mircea Grigoriu și Alexandru Cerei, iar Andrei Antonie va fi al patrulea oficial al partidei.

Danemarca, liderul grupei F, este calificată deja la Campionatul Mondial, având un avans de 7 puncte față de locul secund înaintea ultimelor două meciuri.

De asemenea, Ovidiu Hațegan va conduce o brigadă formată din asistenții Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe, respectiv Marcel Bîrsan ca arbitru de rezervă, la partida de la Klagenfurt dintre Austria și Israel.

„Dacă austriecii au ieșit din lupta pentru locul de baraj, Israel se află la 4 puncte de ocupanta locului secund, Scoția, și păstrează șanse matematice de calificare”, a transmis FRF.

Ambele meciuri se joacă vineri, 12 noiembrie, de la ora 21.45, ora României.

Și Felix Grigore, managerul de competitii al FRF, va superviza partida dintre Anglia și Albania, în calitate de comisar FIFA. Meciul din Grupa I are loc tot vineri, de la 21.45.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More