Connect with us

Sport

Bănel Nicoliță după discuția cu un suporter al lui FCSB – ”Mi-a dat totul peste cap”

Published

on

Influențat de discuția cu un fan al lui FCSB, purtată pe Tik Tok, Bănel Nicoliță a hotărât să își deschidă o școală de fotbal. Bănel Nicoliță nu vrea să renunțe la lumea fotbalului, chiar dacă echipa din localitatea sa natală, Făurei, i-a mâncat toată averea. Fostul internațional a fost influențat de discuția avută cu un suporter al lui FCSB, care i-a propus să își deschidă propria școală de fotbal.

„Vă spun sincer, am stat vreo oră pe Tik Tok și un suporter de la FCSB mi-a propus: «De ce nu faci o școală de fotbal: Oricum, tu iubești fotbalul, iubești copiii, am văzut că ai investit foarte mulți bani la Făurei». Am stat o zi, două, trei și zic: «Bă, ăsta chiar are dreptate!». Și mi-a dat totul peste cap, am zis că nu mă mai gândesc la Făurei, chiar nu mă mai duc, îmi dau demisia de azi.A fost ultimul meci săptămâna trecută, am terminat cu Făurei, cu tot ce e acolo, le-am spus la băieți că voi pleca pentru că visul meu este să duc acești copii către echipele mari.Cu siguranță că ei (n.r. FCSB) au prioritate, dar vom vedea unde se vor duce copilașii, unde își doresc și ei și ce cluburi îi vor”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit Digi Sport, relatează prosport.ro

Fostul fotbalist a mai spus că a revenit pe linia de plutire din punct de vedere financiar.

„Important e să începi de jos, pas cu pas, știți că eu sunt un luptător, îmi doresc să fac lucrurile frumos, liniștit, fără nebunie, să îi ajut pe acești copii minunați și, de ce nu, să îmi fac și un teren mare care să fie al meu. Sunt ok acum din punct de vedere financiar, mi-am revenit cât de cât, important e să fiu sănătos, la fel și familia mea”, a completat Bănel Nicoliță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.