Connect with us

Sport

Campionatul ar putea continua doar cu 15 echipe din cauza problemelor financiare. La ce echipă mai sunt bani pentru două salarii

Published

on

Academica Clinceni se confruntă cu probleme financiare foarte dificile, probleme cu care se confruntă încă din sezonul trecut.

Ilfovenii sunt cu un picior și jumătate în groapă, iar banii sunt din ce în ce mai puțini spre deloc, informează Look Sport. Chiar dacă sezonul trecut Academica a jucat în play-off, surprinzător sau nu, o parte din banii veniți din drepturile TV s-au terminat. Mai mult decât atât, persoanele și sponsorii care investiau la echipă, au plecat, chiar înaintea începerii noului campionat.

Este de aşteptat ca în perioada următoare de la echipă să plece şi mai mulţi fotbalişti, pe lângă numele importante care s-au despărţit de club înainte de startul noului campionat de Casa Liga 1. În plus, dacă nu vine urgent un sponsor, ceea ce pare greu de crezut la prima vedere, sunt toate şansele ca Academica să nu termine campionatul.

Chiar Ilie Poenaru a afirmat, în mai multe rânduri, că înclină să nu mai rămână prea mult la Academica Clineni, la mijloc fiind şi rezultatele nefaste ale echipei:”Mă gândesc să plec, o să vedem, vom discuta. Am avut o discuţie înainte de meciul cu Chindia, sunt aici, dar vom discuta. Mă abţin!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.