Connect with us

LIGA 1

Cătălin Hîldan Jr. a lăsat Dinamo București pentru FC Voluntari

Published

on

Clubul de fotbal FC Voluntari a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, transferul a patru tineri jucători, printre aceştia aflându-se şi Cătălin Hîldan Jr, nepotul fostului mijlocaş dinamovist Cătălin Hîldan, decedat în anul 2000 pe terenul de joc.

Cătălin Hîldan Jr. are 19 ani, evoluează pe postul de fundaş central şi a fost legitimat până acum la FC Dinamo Bucureşti. Ceilalţi trei care au semnat, vineri, contracte cu FC Voluntari sunt Bogdan Dragomir, Doru Andrei şi Robert Popescu, relatează Agerpres.

Bogdan Dragomir (18 ani) a început fotbalul la Juniorul Bucureşti, iar până acum a activat la FC Rapid pentru care a şi jucat în 2021 în Liga a II-a. Fundaşul dreapta este nepotul lui Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Doru Andrei este component al echipei naţionale U19 a României, cu care a evoluat la Campionatul European U19 din această vară. Mijlocaşul dreapta în vârstă de 19 ani a fost format la clubul Comprest Gim şia mai jucat la Politehnica Timişoara.

În vârstă de 19 ani, Robert Popescu evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, el fiind în trecut campion naţional cu FCSB la Under 15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.