Connect with us

Sport

Câți fotbaliști indisponibili mai are azi FCSB. Cum arată primul „11” pentru meciul cu FC Argeș

Published

on

FCSB începe să-și recupereze jucătorii din izolare, dar are în continuare foarte mulți absenți pentru meciul cu FC Argeș: 11 fotbaliști sunt încă indisponibili la vicecampioana României.

După ce și-a amânat duelul din campionat cu Farul și nu a putut trece 13 fotbaliști pe foaia de joc la meciul cu Voluntari din Cupa României, fiind eliminată la „masa verde” din competiție, FCSB se pregătește acum de partida din Liga 1 cu FC Argeș, prima după 15 zile în care majoritatea jucătorilor au stat în carantină, informează GSP.

FCSB are astăzi 11 indisponibili

Roș-albaștrii rămân totuși cu mulți fotbaliști indisponibili, în principal însă din cauza accidentărilor de lungă durată.

Astfel, în tabăra vicecampioanei Vali Crețu, Răzvan Oaidă, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu sunt încă în izolare, în timp ce Miron, Panțâru, Ovidiu Popescu, Șut, Șerban, Coman, Burlacu și Mamut sunt accidentați.

Florin Tănase, incert și el

Tănase încă nu și-a revenit complet după accidentarea suferită în meciul cu CS Mioveni. La efort, glezna i se umflă, iar staff-ul condus de Edi Iordănescu așteaptă să vadă în următoarele zile dacă „decarul” roș-albaștrilor poate fi folosit în partida cu FC Argeș.

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu FC Argeș:
99. A. Vlad – 6. Haruț, 55. Vinicius, 17. I. Cristea, 33. Radunovici – 98. Cordea, 25. Perianu, 27. Olaru – 19. I. Stoica, 28. Keșeru, 13. Dumiter
Rezerve: 1. Straton, 10. Fl. Tănase, 11. Budescu, 30. Musi
Antrenor: Edward Iordănescu

15 zile fără meci pentru FCSB

„Problema cea mai mare a echipelor care au cazuri multe de coronavirus nu e doar că acei jucători lipsesc o perioadă, ci faptul că și după ce vor reveni nu vor putea să fie la sută la sută din capacitate un timp îndelungat, iar acest lucru va însemna un foarte mare dezavantaj”

Declarația îi aparține lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, și a fost făcută în contextul focarului de coronavirus care a existat la FCSB, una dintre rivalele în lupta pentru câștigarea titlului.

Plecând de la această afirmație a lui Reghecampf, dar ținând cont și de studiile științifice și medicale, care au demonstrat că în urma infecției cu Covid-19 corpul rămâne cu sechele, mai mult sau mai puțin importante, care pentru un sportiv ar putea însemna inclusiv scăderea capacității de a mai fi, măcar o perioadă, la nivelul de dinainte de a avea virusul, se naște întrebarea cât de mult va avea de suferit FCSB din cauza perioadei de inactivitate a fotbaliștilor săi? Care durează de peste două săptămâni.

FCSB a mai trecut prin așa ceva, în urmă cu fix un an. Situația a fost aproape la fel. Din perspectiva numărului de cazuri pozitive, poate chiar mai multe la vremea respectivă, diferența în 2020 fiind că echipa n-a amânat niciun joc și a putut disputa toate partidele pe care le-a avut programate.

Totuși, după ce toți fotbaliștii s-au recuperat în urma bolii, parcursul nu doar că n-a fost afectat, dar rezultatele au fost cele mai bune din tot sezonul precedent. Echipa a arătat formidabil, a legat nu mai puțin de 7 victorii în următoarele două luni, în care a fost la un nivel ridicat și din punct de vedere fizic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.