Totul pentru fotbal

Ce mesaj a transmis Loredana Groza înaintea derby-ului dintre CS Universitatea Craiova și FCSB

0

Artista Loredana Groza, susținătoare recunoscută a Universității Craiova, a transmis un mesaj înaintea derby-ului pe care oltenii îl joacă în compania rivalei FCSB.

Oltenii apelează la toate metodele de martketing pentru a-i atrage pe fani lângă echipă. Prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Universității Craiova, Loredana Groza și-a exprimat susținerea pentru alb-albaștri înaintea confruntării din această seară.

„Hei, băieți! Baftă duminică la meci! Sunt cu voi! Hai, Craiova! Hai, Universitatea! Victorie și baftă! Pe ei!”, e îndemnul Loredanei Groza pentru băieții lui Laurențiu Reghecampf.

Nu e pentru prima oară când blonda își arată dragostea pentru alb-albaștri. Înaintea unui derby din decembrie 2019, Loredana spunea că îi va susține cu sufletul la gură pe olteni în duelul cu FCSB.

„Este despre noi. Despre cei care poartă în suflet alb-albastrul pur al Științei. Jucăm cu dragoste și pasiune, iar motivația noastră o reprezintă iubirea nemărginită pentru Știința. O dragoste care ne-a ajutat de-a lungul deceniilor să devenim Campioana Unei Mari Iubiri.Dincolo de rezultatele sportive, datoria noastră sfântă este să fim alături de alb-albaștri. Și, cel mai bine, ne îndeplinim datoria venind în #VulcanulDePeOblemenco, cu mic, cu mare, copii, părinți și bunici.Familia Științei se reunește pentru a purta o nouă bătălie importantă în războiul pentru obținerea titlului. O luptă pe care o ducem până la final! Împreună putem învinge! Forza Știința!”, e mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a echipei.

LPF și televiziunile au acceptat cererea finanțatorului Mihai Rotaru, așa că pe stadion, timp de o repriză, vor putea fi aproximativ 9.000 de spectatori, 30% din capacitatea arenei. La meci vor putea asista doar persoanele care prezintă certificatul verde. Întreaga audiență va trebui să părăsească arena la ora 21:00, conform reglementărilor în vigoare.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More