Connect with us

Sport

CFR Cluj a bătut palma cu un portar din Italia

Published

on

Portarul Răzvan Sava va ajunge la CFR Cluj, după ce campioana României a ajuns la un acord cu FC Torino pentru transferul definitiv al acestuia.

Între timp, ardelenii au ajuns la un acord cu FC Torino pentru transferul definitiv al portarului Răzvan Sava, în vârstă de 19 ani.

Portarul român Răzvan Sava se întoarce în țara natală. Acord între Torino și Cluj pentru vânzarea fotbalistului născut în 2002: tranzacție definitivă”, a anunțat Tuttomercatoweb, relatează GSP.

Născut la Timișoara, Răzvan Sava a fost crescut de LPS Banatul, dar și-a petrecut ultimii ani ai carierei în Italia. A trecut pe la echipele de juniori de la Juventus, Pescara, Lecce și Torino, care îl transferase în septembrie 2020.

Sava a adunat cele mai multe meciuri la Torino Primavera, 28, în care a primit 48 de goluri. El are o selecție la reprezentativa U20 a României, pentru care a jucat timp de 60 de minute în amicalul cu Anglia U20, câștigat de englezi cu 6-1. Sava a primit 3 goluri în acel meci.

La CFR Cluj, Sava va lupta pentru un loc de titular cu Cristian Bălgrădean și Otto Hindrich. Față de Bălgrădean, are avantajul de a se plia pe regula U21.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.