Connect with us

LIGA 1

CFR Cluj a transferat un jucător de la Ucraina

Published

on

CFR Cluj se întărește în play-off cu un fost jucător de la Zorya Lugansk, Lovro Cvek (26 de ani).

Croatul, care poate evolua și ca fundaș central, mai avea contract cu formația din Ucraina până la finalul sezonului, dar și l-a reziliat din cauza războiului izbucnit în țara vecină. Acesta a ajuns la un acord cu liderul din Liga 1 și ar putea fi folosit de antrenorul Dan Petrescu încă din următorul meci, putând fi înregistrat după ce FIFA a modificat regulamentul privind situația jucătorilor din Ucraina. Lovro Cvek a jucat 23 de partide în acest sezon pentru Zorya, 6 dintre ele în Europa League.  De-a lungul carierei, Cvek a fost legitimat la NK Varazdin, DNS Zavrc, NK Aluminij, NK Celj și FK Senica. Cu Zorya, croatul a semnat în ianuarie 2020, scrie gsp.ro

Fondul salarial a scăzut, iar numărul jucătorilor pe care putem să-i folosim este mai mare, pentru că am adus jucători U21 sau jucători formați la club, cum este Sergiu Buș.

Din păcate, nu mai jucăm într-o competiție europeană, dar, din fericire, nu mai avem nici acea oboseală acumulată pe care o aveam când jucam din trei în trei zile.

A scăzut media de vârstă, a crescut talia și în perioada următoare o să mai fie rezilieri. Pentru campania de vară, ne-am făcut o imagine despre pozițiile pe care trebuie să le acoperim sau să le îmbunătățim. Suntem în discuții cu jucători importanți. Încercăm să facem o echipă competitivă pe plan internațională pentru că jocurile din Europa din sezonul acesta nu au fost așa cum ne-am dorit  – Cristi Balaj, președinte CFR Cluj sâmbătă, la „DigiSport Special”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.