Connect with us

Sport

CFR Cluj obține primul punct în Conference League, cu Randers

Published

on

Echipa din Gruia dezamăgește din nou. CFR Cluj a remizat, scor 1 – 1, joi seara, cu Randers, în Conference League.

După joc, fostul mare internațional Gabi Balint a realizat o analiză a jocului și a transmis că CFR Cluj a avut o nouă prestație ștearsă în competiția europeană, în special în prima repriză.

CFR Cluj a dezamăgit în meciul cu Randers

”A fost o primă repriză slabă, contra unei echipe foarte organizate, cu un contraatac rapid. CFR, foarte slabă, pase mult greșite. Nici la faze fixe n-au fost periculoși, din contră, au și luat gol din fază fixă”, a declarat Gabi Balint, la Digi Sport Special.

Gabi Balint a remarcat, în schimb, intrările lui Denis Alibec și Claudiu Petrila, cel care a și marcat golul egalizator, din partea secundă.

”Petrila a intrat foarte bine, Alibec, binișor, s-a văzut o schimbare în repriza a doua, CFR a avut câteva ocazii. A și egalat printr-un gol foarte frumos, cu o combinație cum rar am văzut la CFR”, a punctat Gabi Balint.

CFR Cluj, ultima clasată în grupa de Conference League

În celălalt meci al Grupei D din Conference League, AZ Alkmaar a învins-o pe Jablonec cu 1-0.

Formația olandeză este pe primul loc, cu patru puncte, Jablonec, grupare care a trecut de CFR Cluj în prima etapă, este pe a doua poziție, cu trei puncte, Jablonec, cu două puncte, ocupă locul trei, în timp ce gruparea antrenată de Dan Petrescu este ultima clasată, cu un singur punct.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.