Connect with us

LIGA 1

Cinci jucători de la CFR Cluj vor pleca la vară – Cel mai bine plătit fotbalist din Gruia pe listă

Published

on

CFR Cluj a început extrem de bine acest sezon de campionat, bifând șapte victorii din șapte, sub comanda lui Marius Șumudică. Conducerea clubului din Gruia l-a readus pe Dan Petrescu imediat după eliminerea din play-off-ul Europa Leaque.

Conform Fanatik, Nelu Varga a decis deja care sunt primii cinci jucători cărora le va rezilia contractele, în frunte cu cel mai bine plătit jucător de la club, Alex Chipciu.Pe lângă fostul star de la FCSB, Rachid Bouhenna, Guessouma Fofana, Runar Sigurjonsson şi Cătălin Itu ar mai fi pe lista neagră a conducătorului din Gruia.

Pe lângă faptul că lotul este prea numeros, cei cinci jucători nici nu sunt pe placul lui Dan Petrescu, care i-a folosit sporadic sau deloc pe fiecare. scrie orangesport.ro

Cătălin Itu, readus din împrumutul de la Dinamo, nu a mai avut loc pe listă, conform ”Bursucului”, în timp ce Fofana nu a mai jucat din august, iar Bouhenna din decembrie.

Sigurjonsson şi Chipciu au mai prins echipa, însă nu destul pentru a justifica salariile importante pe care le primesc, aşa că patronul a decis că nu îi mai doreşte la club.

Forma slabă a echipei a mai fost un factor pentru care Varga şi Petrescu au considerat că este nevoie de schimbări, CFR putând să piardă al cincilea titlu consecutiv din mână, deşi o conducea pe FCSB la 14 puncte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.