Connect with us

LIGA 1

Craiova joacă dumincă cu FCSB. Paul Papp – ”Vrem să atacăm locul doi”

Published

on

Fundașul de la Universitatea Craiova, Paul Papp, prefațat partida cu FCSB de duminică seară. Craiova trebuie să dea dovadă de unitate pentru a câștiga derby-ul cu FCSB, a adăugat Papp la conferința de presă.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu contra unei echipe valoroase care se bate la titlu. Noi vrem să atacăm locul 2 şi sperăm să practicăm un joc frumos şi să câştigăm. Cred că antrenorul a pregătit câteva surprize, dar nu pot să spun mai mult pentru că ar însemna să dezvălui tactica şi nu ne-ar face bine nouă. Se vor întâlni două echipe bune, poate cu un plus pentru ei, pentru că sunt mai sus în clasament şi asta le dă o anumită încredere. Dar şi noi suntem încrezători şi montaţi şi sper ca la final să fie bine pentru noi. Într-o echipă contează grupul, doar uniţi putem câştiga”, a spus fundaşul.

„Interesul mare pentru această partidă nu va însemna o presiune pentru noi. Va fi o motivaţie în plus. Nouă ne plac meciurile cu mulţi suporteri în tribune şi am demonstrat lucrul ăsta. Va fi în avantajul nostru şi sper să învingem duminică seară. Când vezi stadionul plin şi atâta lume care te încurajează prinzi aşa, un curaj aparte”, a adăugat Paul Papp, fost jucător al ”roş-albaştrilor”.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte formaţia FCSB, duminică, de la ora 19:30, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.