Connect with us

Sport

CSC Șelimbăr joacă miercuri în Cupa României, cu Voința Stremț

Published

on

CSC 1599 Șelimbăr joacă miercuri, 25 august 2021, pe terenul celor de la Voința Stremț, în cadrul confruntării din Cupa României.

Voința Stremț, unica reprezentantă a Albei rămasă în Cupa României, va întâlni astăzi, 25 august, de la ora 17.30, pe propriul teren, pe CSC 1599 Șelimbăr, în turul al treilea al competiției „KO”.

CSC Șelimbăr, fosta Viitorul Șelimbăr până după accederea pe a doua scenă, pregătită de fostul unirist Eugen Beza (a jucat și la Minaur Zlatna în perioada primei promovări al Unirii în Divizia A, în 2003) dispune de jucători experimentați precum Vâtcă, D. Tătar (originar din Blaj), Curtean sau Neacșa. De asemenea, în efectiv sunt fotbaliști ce au activat în Alba, nume precum Andrei Roșu (ultima dată la CSU Alba Iulia) și Adrian Cîrstean (fostul golgheter la Metalurgistului Cugir), reprezentanți ai județului fiind și în staff-ul administrativ (Ionuț Luca, Aurelian Rusu, Cătălin Crăciun). CSC Șelimbăr a început stagiunea cu un succes, 3-1 acasă cu Dacia Unirea Brăilă (scor deschis de Andrei Roșu), însă ulterior sibienii au pășit greșit în trei rânduri, insuccese la Slobozia (0-2), acasă cu Ripensia Timișoara (0-2) și la Dej (0-3), fără a înscrie, clasându-se pe poziția a 13-a în Liga a 2-a.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.