Connect with us

LIGA 1

Dan Petrescu, nervos după 1-0 cu Farul Constanța – ”Sunteți penibili”

Published

on

CFR Cluj s-a impus la limită în partida cu Farul Constanța, scor 1-0, în runda cu numărul 7 a Ligii întâi din cadrul play-off-ului. La pauză, Dan Petrescu se temea să nu piadă această partidă.

Dan Petrescu s-a dezlănțuit în vestiarul CFR

La vestiare, nemulțumit de joc, antrenorul gazdelor a intrat ca un taifun în jucătorii săi: „Sunteți penibili! Nu-mi vine să cred că puteți să jucați așa! V-aș scoate pe toți!”.

Nu a mai ripostat nimeni, nici chiar Debeljuh, chiar dacă Dan Petrescu a decis să-l schimbe cu Omrani. Croatul a mers la dușuri și a plecat acasă, stârnind nemulțumirea colegilor săi. La CFR e un obicei, nimeni, indiferent când este înlocuit, nu pleacă de la stadion decât după meci, împreună cu toată echipa, scrie gsp.ro

Fără zi liberă la CFR Cluj

Ieri, ardelenii nu au mai avut zi liberă, cum se întâmplă după meci. Au plecat de la stadion în jurul orei 1:00 noaptea și au avut antrenament 10 ore mai târziu. Refacere pentru cei care au jucat mai mult cu Farul și o ședință de pregătire normală pentru ceilalți.

Dan Petrescu n-a mai vorbit cu elevii săi, analiza meciului cu Farul urmând să fie făcută în următoarele zile. „Băieții sunt obosiți. Nu doar fizic, dar mai ales psihic, parcă sunt blocați. Și nu știu ce să mai facă să depășească această stare”, susțin aceleași surse.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.