Connect with us

Sport

Dan Petrescu tremură pentru titlu după al patrulea egal consecutiv

Published

on

Campioana României nu a câștigat niciun meci în 2022 și este la al patrulea egal consecutiv în Liga 1 după 0-0 cu UTA.

Antrenorul clujenilor este mulțumit de jocul prestat de fotbaliștii săi în meciul cu arădenii.

„Măcar nu am mai fost egalați în ultimul minut. Avem două lucruri pozitive, că nu am luat gol și că nu am fost egalați pe final. Au dat tot ce au avut mai bun jucătorii. S-a nimerit să fie Deac cel mai bun de la noi și i-am zis că nu sunt supărat că a ratat cu poarta goală. Dacă nu alergi și nu te implici, atunci sunt supărat. Îmi pare rău de Bordeianu, dar a trebuit să risc și să joc cu doi atacanți. Când ai 5 ocazii mari, trebuie să câștigi meciul. În tur, am câștigat la ei fără să avem ocazii mari, dar acum s-a întors. Știți că după 0-0 eu nu sunt supărat, dar în acest context, mă deranjează.

Nu am avut timp să pregătim acest deloc, dar ne gândim la meciul cu Mediaș, care a bătut-o pe UTA, deci vă dați seama ce greu o să ne fie și acolo. Îmi pare rău pentru Neguț, a avut două ocazii rarisime, ar fi fost un debut ca titular frumos. Nu am ce să le reproșez, chiar dacă am făcut 0-0. Avem nevoie de o victorie etapa viitoare, iar după o să avem un ciclu săptămânal. Mi-a plăcut Roger, poate vine acuma, poate vine la vară. Și Braun putea să vină acum, dar urmează să vedem ce discut cu cei din conducere zilele următoare”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport, după egalul cu UTA, 0-0, relatează ziare.com

CFR Cluj este în continuare pe primul loc, cu 61 de puncte, echipă urmată de FCSB, 52 de puncte, şi de FC Voluntari, 42 de puncte, dar acestea nu au jucat în etapa cu numărul 25.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.