Connect with us

Sport

Datorii de 8 milioane de euro la FC Dinamo – Ce spune administratorul judiciar al clubului

Published

on

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al FC Dinamo, club aflat în insolvenţă, a declarat că, până în prezent, au fost înregistrate datorii de 8 milioane de euro, potrivit tabelului creditorilor înscrişi la masa credală.

„Nu este o dată limită pentru planul de reorganizare, el trebuie depus în 30 de zile după stabilirea tabelului creditorilor. Nu ştiu care va fi numărul contestaţilor la acest tabel, în funcţie de asta vom avea o primă variantă a tabelului. Lucrurile se pot întinde, dar experienţa îmi spune că un astfel de lucru durează între 3 luni şi un an, dar noi până în martie trebuie să avem plan de reorganizare, pentru a obţine licenţa pentru sezonul următor. După ce avem tabelul definitiv, alte sume nu vor mai putea apărea. În acel moment vom ştii care este cuantumul datoriilor finale. Vă pot spune că momentan, 8 080 000 sunt sumele cerute de creditori, noi vom analiza, la prima vedere sumele finale sunt mult mai mici”, a declarat Zăvăleanu, la Radio Dinamo 1948.

Dinamo 1948 SA a depus, la 25 iunie, cerere pentru deschiderea procedurii de insolvenţă la Tribunalul Municipiului Bucureşti. Aceasta a fost admisă la 26 iunie. La data depunerii cerereii, DDB, acţionarul minoritar al FC Dinamo, estima datorii de 6 milioane de euro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.