Connect with us

FOTBAL EXTERN

De Ligt dorit la Bayern Munchen – Juventus a refuzat oferta nemților

Published

on

Oferta inițială a lui Bayern Munchen pentru Matthijs de Ligt, de 60 de milioane de euro plus bonusuri, a fost respinsă în cursul zilei de luni, dar negocierile continuă cu Juventus, bavarezii reușind să scape de concurenț lui Chelsea și Manchester City.

Directorul lui Bayern, Hasan Salihamidzic, a făcut o vizită fulger la Torino în această după-amiază, unde a avut întâlniri atât cu bianconerii, cât și cu agentul Rafaela Pimenta, scrie Mediafax.

El s-a întors deja la Munchen, unde a vorbit cu reporterii și s-a arătat destul de rezervat.

„Am vorbit, acum vom vedea ce se va întâmpla. Aș vrea să vă spun mai multe, dar nu pot. Important este că am vorbit, acum vom vedea ce va ieși de aici”.

Potrivit publicației germane Bild, oferta inițială făcută lui Juventus este de 60 de milioane de euro, plus până la 10 milioane de euro în diverse bonusuri.

Surse italiene afirmă că aceasta a fost deja respinsă, dar diferența dintre cerere și ofertă nu este poate atât de mare pe cât s-ar putea crede.

Juventus a cerut inițial 100 de milioane de euro de la Chelsea, Manchester City și Manchester United, dar acum a ajuns la concluzia că Bayern Munchen nu va putea atinge această sumă.

Expertul în transferuri de la Sportitalia, Alfredo Pedullà, susține că afacerea ar putea fi încheiată pentru 75-80 de milioane de euro, plus bonusuri care ar ajunge la 90 de milioane de euro.

Este încă o diferență considerabilă, dar nu atât de mare precum se credea inițial.

De Ligt a acceptat condițiile personale cu Bayern, despre care se spune că ar fi de peste 10 milioane de euro pe sezon, și crede în proiectul de la clubul din Bundesliga.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.