Connect with us

Sport

Dezvăluiri de la angajații CSA Steaua. George Ogăraru a tăiat salarii pentru a-și mări propria leafă.

Published

on

Fostul antrenor de la Centrul de copii și juniori al Stelei, Rodrigo Mușat, vine cu acuzații grave la adresa lui George Ogăraru.  Mușat, a mărturisit că managerul stelist a tăiat salarii pentru a-și mări propria leafă.

Problemele de la CSA Steaua nu se mai termină! După ce clubul militar nu a fost în stare să găsească o colaborare privată pentru a primi drept de promovare și joacă acum un rol de simplu partener de ”sparring” pentru participantele în liga secundă, acum a ieșit la iveală o nouă problemă. Care este cel puțin la fel de gravă!, transmite prosport.

George Ogăraru este în acest moment coordonatorul Centrului de Copii și juniori al clubului militar, după ce a fost retrogradat din poziția de manager al secției de fotbal. Acesta a luat mai multe decizii la nivel juvenil, iar printre ele și mai multe tăieri salariale care au deranjat foarte mult antrenorii care pregătesc viitorul Stelei!

Un fost antrenor de la Centrul Stelei de copii și juniori, Rodrigo Mușat, a fost contactat de reporterii ProSport pentru a comenta informația. Mușat confirmă și dezvăluie că salarii tăiate au avut chiar și câștigătorii Cupei Campionilor Europeni din 1986. Totul la ordinul lui Ogăraru.

„Cum să le tai salariile lui Bumbescu, Iovan și Sătmăreanu ca să ceri tu mărire?”

Mușat consideră că fostul fundaș dreapta a făcut acest lucru pentru a-și mări propria leafă.

„În luna iunie toate salariile antrenorilor de la Centrul de Copii și juniori din cadrul CSA Steaua au fost reduse cu 10 la sută. Propunerea a fost făcută de George Ogăraru. Acum câteva zile, același Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30 la sută. A motivat că el a contribuit la promovarea echipei de seniori și că de asta merită. Comisia tehnică i-a refuzat acest lucru.

Am fost și eu acolo, mi-au tăiat și mie din salariu, dar nu e vorba de mine aici, ci de foști mari jucători ai Stelei, glorii ale clubului. Cum să le tai salariile unor oameni ca Bumbescu, Iovan, Teo Anghelini, Vasile Aelenei, Gheorghe Nițu sau Lajos Sătmăreanu? Și pentru ce? Ca să I se mărească salariul lui Ogăraru, o remunerație care și așa e foarte mare!”, a declarat Rodrigo Mușat în exclusivitate pentru ProSport.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.