Connect with us

Sport

Dinamo are liber la transferuri şi caută întăriri. Torje ar putea reveni în Ștefan cel Mare

Published

on

Interdicţia la transfeuri a lui Dinamo a fost ridicată în ultimele zile, astfel că formaţia roş-albă caută cu disperare întăriri pentru lupta cu retrogradarea.

Dinamo a primit liber la transferuri şi caută întăriri, după ce întreaga perioadă de mercato ”câinii” nu au putut aduce vreun jucător. Cu doar câteva zile rămase până la data limită pentru mutări, formaţia din Ştefan cel Mare trebuie să se grăbească.

Însă, ”câinii” şi-ar fi identificat deja ţintele. Pe lângă Torje, care ar reveni la Bucureşti la 10 ani după ce o părăsise pe Dinamo pentru Udinese, sport.ro anunţă că formaţia ”roş-albă” vrea un jucător crescut de Marseille, trecut şi pe la CFR Cluj, Dunărea Călăraşi şi Viitorul.

Dinamo are liber la transferuri şi caută întăriri

Najib Ammari este liber de contract după despărţirea de Viterbese, din a treia ligă italiană, şi este dorit în Ştefan cel Mare. Fotbailstul născut chiar la Marseille are trei selecţii pentru naţionala U17 a Algeriei şi evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv.

Pe lângă scurtele aventuri din România, Ammari a mai evoluat pentru Rouen, Chernomorets Burgas, Levski Sofia, Latina, Virtus Entella, Spezia, Damac şi Viterbese. În Liga 1, algerianul a jucat 24 de partide, în care a marcat 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.