Connect with us

Sport

Dueluri tari în etapa a șaptea din liga secundă. CSC Șelimbăr joacă cu CSA Steaua

Published

on

Dueluri tari în etapa a șaptea din liga secundă. CSA Steaua primește vizita lui CSC Șelimbăr, FC Brașov joacă cu Dunărea Călărași, Astra cu Unirea Dej și Petrolul Ploiești cu Ripensia Timișoara, sunt câteva dintre meciurile incendiare a etapei a șaptea din Liga a II-a.

Joi, este programat primul duel din etapa cu numărul 7 a ligii secunde, de la ora 17:00, se joacă Concordia Chiajna – Unirea Slobozia. Înaintea acestui meci, Chiajna ocupă locul 1 în clasament cu 16 puncte din 6 disputate. De cealată parte, Unirea Slobozia se află la limita zonei roșii, pe locul 6 cu 11 puncte.

Vineri, este programată partida dintre Petrolul Ploiești – Ripensia Timișoara, de la ora 16. Un alt meci, destul de interesant, mai ales că, Petrolul a reușit să marcheze cele mai multe goluri în acest început de campionat, 13 marcate și doar un singur gol primit. Petrolul se clasează pe locul 2 în clasament, cu 15 puncte, iar Ripensia ocupă locul 9 cu 9 puncte.

Sâmbătă, sunt programate 6 partide interesante. FC Brașov, FC Hermannstdat, Politehnica Timișoara, Unirea Constanța, Astra Giurgiu, FC Buzău sunt echipe care vor juca pe teren propriu.

Astra Giurgiu – Unirea Dej, ora 11
Giurgiuvenii revin pe teren prorpiu după eșecul de la Timișoara, scor 2 – 1 cu Ripensia. După acest rezultat, Astra nu stă deloc bine la capitolul puncte. După cele șase etape disputate, fosta diviziona are -2 puncte, ocupând ultimul loc în clasament. De cealaltă parte, Dejul stă bine în clasament, locul 11 după victoria cu CSA Steaua, scor 2 -1.

FC Brașov – Dunărea Călărași, ora 11

”Steagarii” revin acasă după înfrângerea de la Avrig, scor 2 – 1 , împotriva celor de la CSC 1599 Șelimbăr. Sibienii au reușit să strângă 9 puncte, în 6 etape disputate, ocupând locul 10 în clasamentul Ligii a II-a. Dunărea, se află pe locul 15, cu 3 puncte. Etapa trecută, Dunărea Călărași a remizat ”acasă” cu Unirea Constanța, scor 1 – 1.

FC Buzău – Metaglobus București, ora 11

Cu un parcurs bun în acest început de campionat, Metaglobus merge la Buzău după victoria clară de pe teren propriu cu Politehnica Timișoara, scor  4 – 1. În clasament, lucrurile decurg bine, la capitolul puncte acumulate. Metaglobus București ocupă locul 8, cu 10. De cealaltă parte, FC Buzău e la egalitate de puncte cu adversarul său de sâmbătă, locul 9, în urma victoriei cu Poli Iași, scor 0 – 1.

FC Hermannstadt – Dacia Unirea Bărila, ora 11

Fosta divizionară, FC Hermannstadt primește vizita lui Dacia Unirea Brăila, ocupanta locului 18 în clasamentul ligii secunde. Etapa trecută, sibienii au încheiat etapa precedentă pe podium, locul 3, după remiza din deplasare, cu Viitorul Pandurii Târgu-Jiu. Oaspeții se află în coada clasamentului, locul 18 cu 2.

Unirea Constanța – Poli Iași, ora 11

Oaspeții vin după un eșec, din deplasare, scor 0 – 1 cu FC Buzău. Însă, în clasament stau bine, comparativ cu adversarul său,Unirea Constanța. Locul 13, cu 6 puncte acumulate, în cele 6 etapa dispute în Liga 2. Constanța, se luptă să obțină puncte, însă fără rezultat. Locul 19, după 6 etape, echipa de la malul Mării, a reușit să obțină doar 1 punct, în urma unui rezultat de egalitate, în etapa trecută, scor 1 – 1, cu Dunărea Călărași.

Poli Timișoara – Csikszereda Miercurea Ciuc, ora 17

În postura de favorită, Poli Timișoara revine pe teren propriu după un înfrângere usturătoare de pe terenul celor de la Metaglobus București, scor 4 – 1. De cealaltă parte, Miercurea Ciuc s-a impus fără prea mari emoții, scor 3 – 1 cu Universitatea Cluj. Locul 12, ocupat de Poli, cu 7 puncte. După prima victorie din acest sezon, Csikszereda ocupă locul 17, cu 3 puncte.

Etapa se încheie cu ultimele 2 partide programate în etapa cu numărul 7 a Ligii II-a, dumincă, cu jocul de la București, dintre CSA Steaua și CSC Șelimbăr.

Primul joc este programat pentru ora 16, când Universitatea Cluj primește vizita celor de la Viitorul Pandurii Târgiu Jiu, urmat de meciul dintre CSA Steaua București și CSC Șelimbăr, programat pentru ora 18.

”U” Cluj vine după o înfrângere, scor 3 – 1, pe terenul celor de la Csikszerada Miercurea Ciurc. De cealaltă parte, Pandurii Tg. Jiu, merge la Cluj, după o remiză, scor 1 – 1, cu FC Hermannstadt.

CSA Steaua, primește vizita lui CSC Șelimbăr, echipă care în etapa trecută s-a impus cu scorul de 2 – 1, împotriva celor de FC Brașov. ”Roș-albaștrii” revin în fața propriilor suporteri,  după ce în etapa trecută au pierdut, scor 2 – 1 cu Unirea Dej.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.