Connect with us

LIGA 1

Dusan Uhrin, nu mai crede în salvarea directă – ”Pentru mine, orice meci poate fi ultimul”

Published

on

Dinamo București luptă pentru salvarea de la retrogradare, insă tehnicianul Dusan Uhrin trăiește cu mari emoții fiecare meci din play-out-ul ligii secunde.

Uhrin spune că partida de vineri va fi dificilă, chiar dacă CS Mioveni a câștigat greu cu „lanterna” Gaz Metan. Antrenorul „câinilor” recunoaște că pregătește orice meci ca și când ar fi ultimul pentru el în „Ștefan cel Mare”.

„Nu o duc prea bine pentru că am pierdut în ultimul meci (n.r. – cu FC U Craiova 1948), deși am jucat bine. Cred că e cel mai rău să joci bine și să pierzi cum s-a întâmplat. Nu am făcut multe greșeli, doar două. Dar tot nu sunt mulțumit. Eu încerc să fac tot ce pot, jucătorii trebuie să facă la fel. Sper să putem lupta.Cu CS Mioveni mă aștept la un meci dificil, chiar dacă a câștigat greu cu Gaz Metan, 2-1. CS Mioveni e o echipă puternică, care joacă simplu. Va fi greu. Pentru mine, fiecare meci poate fi ultimul. Toate partidele sunt decisiv. Eu vreau să câștig, sper că și jucătorii. Dar trebuie să fim mai atenți.Am spus de la început că va fi destul de dificil să ne salvăm de la retrogradare direct. Aveam 10% șanse să reuşim asta, acum poate procentul e mai mic, dar trebuie să facem tot ce putem. Noi jucăm fotbal pentru a câştiga meciurile, nu pentru a pierde. Jucătorii sunt în mare parte pregătiţi pentru acestă partidă, dar nu toţi sunt pregătiţi să reziste 90 de minute. Încercăm să reparăm aceste greşeli, am suportul tuturor jucătorilor.”, a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă, relatează as.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.