Connect with us

LIGA 1

Dusan Uhrin – ”Vreau să o salvez pe Dinamo de la retrogradare”

Published

on

Antrenorul ceh Dusan Uhrin jr a declarat, joi, la Săftica, într-o conferinţă de presă, că doreşte să o salveze pe Dinamo de la retrogradarea în Liga a II-a de fotbal.

‘Vreau să o salvez pe Dinamo, e adevărat. E foarte dificil, situaţia este care este, mă aşteptam să fie dificil, dar trebuie să mă concentrez pentru a-i pregăti pe jucători”, a declarat tehnicianul.

Dusan Uhrin a afirmat că nu ştie dacă va rămâne la Dinamo în cazul în care echipa va retrograda. ”Depinde care va fi situaţia”, a menţionat cehul.

În perspectiva barajului pentru menţinerea în Liga I, Uhrin jr a declarat: ”Toate echipele din play-off-ul Ligii a II-a sunt echipe bune, toate au jucători din Liga I pe care îi cunosc, dar noi trebuie să ne concentrăm pe noi şi să nu ne gândim cu cine am putea juca, pentru noi e important să fim pregătiţi”, relatează Agerpres.

”Primele 3-4 echipe din liga a doua sunt bune, am văzut multe meciuri şi au un joc bun, va fi 50%-50% şi nu ştiu cine va avea avantajul. Depinde de forma în care vor fi jucătorii, din punct de vedere fizic şi psihic, dar şi de alte lucruri. Va fi peste o lună şi nu ştim încă ce va fi atunci”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

”Sper că vom avea susţinerea suporterilor noştri, pentru că sunt al 12-lea jucător. Ar fi bine să jucăm pe un stadion mai bun, cu o bază bună, pentru a reuşi o evoluţie bună”, a adăugat Uhrin.

Antrenorul lui Dinamo a mai spus că jucătorii au arătat ”concentraţi la antrenamente, toţi s-au pregătit bine”, înaintea partidei de sâmbătă cu Academica Clinceni.

”Ne-am pregătit normal, am avut două antrenamente pe zi, astăzi a fost un antrenament mai tare, dar toată lumea trebuie să fie pregătită pentru baraj, iar acest meci (cu Academica Clinceni, n. red.) este important pentru mine, deoarece am schimbat un pic echipa, iar jucătorii care au evoluat mai puţin trebuie să îmi arate că sunt pregătiţi şi ei pentru baraj”, a concluzionat Uhrin.

Dinamo o întâlneşte pe Academica Clinceni, sâmbătă, de la ora 12:30, pe Stadionul Dinamo, în etapa a şaptea a fazei play-out a Ligii I.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.