Connect with us

LIGA 1

”Echipa etapei” după runda a doua din play-off și play-out. Antrenor e Anton Petrea

Published

on

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit marți componența echipei ideale a celei de a doua etape a play off-uluiți play out-ului Ligii 1 la fotbal masculin. Antrenorul etapei a fost desemnat Anton Petrea (FCSB), care și-a condus echipa la victorie în meciul cu FC Argeș.

Echipa ideală a etapei a 2-a din play-off şi play-out:

Portar
Mihai Eșanu (Dinamo / 23 de ani) – Titularizat de Duşan Uhrin, a închis excelent poarta în faţa uneia dintre cele mai bune ofensive din play-out.

Fundaşi
Ricardinho Varzim (FC Voluntari / 27 de ani) – A consumat multă energie pe durata partidei. A înscris pentru a doua oară în acest sezon.
Igor Armaș (FC Voluntari / 34 de ani) – A fost la înălţime! A câştigat majoritatea duelurilor cu jucătorii adverşi.
Ionuț Larie (Farul / 35 de ani) – Experimentatul căpitan al dobrogenilor a dirijat excelent defensiva, care a făcut faţă cu brio liderului. A rămas singurul integralist din campionatul curent.
Mario Camora (CFR Cluj / 35 de ani) – A fost jucătorul cu cel mai bun index Instat (286). A câştigat nouă dueluri şi a reuşit patru deposedări.

Mijlocaşi
Romario Moise (Rapid / 26 de ani) – A înscris pentru întâia oară în ediţia curentă, golul său fiind unul de trei puncte.
Darius Olaru (FCSB / 24 de ani) – A fost cel mai bun jucător din duelul de tradiţie FC Argeş – FCSB. A contribuit la toate cele trei goluri reuşite de roş-albaştri.
Florin Tănase (FCSB / 27 de ani ) – A devenit singurul fotbalist care a marcat în fiecare dintre cele șapte ediţii de play-off. Cu cele două goluri, decarul bucureştenilor a ajuns la 90 de reuşite în principala competiţie internă.

Atacanţi
Constantin Budescu (FC Voluntari / 33 de ani) – A desenat magistral jocul ilfovenilor, care au reuşit prima victorie din istoria grupării în play-off.
Andrea Compagno (FC U Craiova 1948 / 25 de ani) – Continuă evoluţiie bune din 2022. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
Bogdan Rusu (CS Mioveni / 31 de ani) – Căpitanul argeşenilor a fost iar decisiv. A ajuns la opt goluri marcate în ediţia curentă, în care mai are în cont o pasă de gol şi trei penalty-uri scoase.

Antrenorul Etapei
Anton Petrea (FCSB / 47 de ani) – FCSB s-a impus în cel mai spectaculos meci din această ediţie de play-off, iar un rol important îl are şi antrenorul, care le-a imprimat jucătorilor dorinţa de a crede în victorie până la final.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.