Connect with us

LIGA 1

Echipa ideală a etapei a 2-a a Superligii și cei mai buni jucători

Published

on

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat echipa ideală a etapei a 2-a a Superligii.

PORTAR

Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani) – A dat siguranţă echipei prin intervenţiile sale, dovadă fiind şi faptul că a avut cel mai mare index Instat dintre portarii cu minute în runda a 2-a.

FUNDAŞI

Júnior Morais (Rapid / 36 de ani) – Folosit în premieră de către giuleşteni pe partea dreaptă, experimentatul fundaş rapidist a avut o evoluţie fără greşeală.

Victor Dican (FC Botoşani / 21 de ani) – Pe lângă prestaţia ireproşabilă din defensivă, s-a remarcat iar la fazele fixe din careul advers, la una dintre ele pasând decisiv pentru singurul gol al meciului. A avut un procentaj de 100 % dueluri câştigate (11 din 11).

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) – A înscris primul gol din acest sezon. A ajuns la 31 de reuşite în 180 de jocuri strânse pe prima scenă.

Andres Dumitrescu (Sepsi OSK / 21 de ani) – A devenit un jucător important în sistemul gândit de Cristiano Bergodi. A făcut excelent ambele faze de joc.

MIJLOCAŞI

David Miculescu (UTA / 21 de ani,) – A fost în mare formă! A înscris de două ori şi a pus multă presiune pe apărarea adversă.

Cosmin Matei (Sepsi OSK / 30 de ani) – A transformat un penalty, deschizând drumul covăsnenilor spre o victorie categorică, apoi a oferit cea mai frumoasă pasă decisivă din această rundă.

Ioan Filip (U Cluj / 33 de ani) – Pentru a doua etapă la rând, Ioan Filip a fost cel mai bun jucător al clujenilor. După pasa decisivă din meciul cu FCSB, acum a reuşit primul gol în tricoul ardelenilor.

Benjamin Van Durmen (FC U 1948 / 25 de ani) – A făcut cel mai bun meci pe prima scenă din România. Graţie dublei reuşite, oltenii au învins deţinătoarea titlului.

ATACANŢI

Marko Dugandžić (Rapid / 28 de ani) – Cu un gol şi o pasă decisivă, puternicul vârf croat a avut un debut formidabil în tricoul Rapidului.

Adrian Petre (Farul / 24 de ani) – Introdus la pauză, a contribuit decisiv la victoria dobrogenilor cu o dublă.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Teja (FC Botoşani / 43 de ani) – Instalat în această vară, a reuşit să formeze rapid un grup, alături de care a izbutit punctaj maxim în primele două runde.

 

Deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal au desemnat și cei mai buni jucători ai etapei a 2-a:

CS Mioveni – Farul Constanţa 0 – 2, Adrian Petre (Farul)

FC Voluntari – FC Botoşani 0 – 1, Eduard Pap (FC Botoşani)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Argeş Piteşti 4 – 0, Cosmin Matei (Sepsi OSK)

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3 – 1, Benjamin van Durmen (FC U Craiova 1948)

FC Universitatea Cluj – Universitatea Craiova 1 – 1, Ioan Filip (U Cluj)

FC Rapid 1923 – FCSB 2 – 0, Marko Dugandzic (Rapid)

Chindia Târgovişte – FC Hermannstadt 1 – 1, Marco Dulca (Chindia)

UTA Arad – Petrolul Ploieşti 2 – 0, David Miculescu (UTA)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.