Connect with us

Sport

Eric de Oliveira, momente de coşmar – ”Dacă mă operez din nou nu mai pot juca fotbal deloc”

Published

on

Unul dintre cei mai iubiți jucători ai Gazului Metan și cel mai bun marcator stărin din România, trece printr-o perioadă extrem de dificilă, la doar 35 de ani.

Sub-americanul, Eric de Oliveira a mărturisit faptul că nici la plimbare nu poate merge mult, din cauza problemelor medicale cu care se confruntă starul Gazul Metan.

„Din păcate, am o problemă la picior. O arteră s-a înfundat. Nici la plimbare nu pot să mă plimb prea mult. Sunt dureri mari, îmi amorţeşte piciorul. Aştept să merg în Brazilia, în decembrie, să vorbesc şi cu doctorii de acolo.” a declarat startul Mediașului, Eric de Oliveira.

Eric de Oliveira, probleme mari de sănătate: „Dacă mă operez din nou nu mai pot juca fotbal deloc”

Am făcut prima intervenţie, după o lună nu am simţit nimic. Când am început pregătirea cu Mediaş, după 3 zile iar am simţit durere. Mi s-a spus că a fost zdrobită artera şi că trebuie să mă operez din nou, iar dacă mă operez din nou nu mai pot juca fotbal deloc.Am crezut că e mai bine să mai iau o părere de la alt doctor. Am găsit un medic la Cluj, el mi-a dat un tratament agresiv cu anticoagulant. Începe să îmi fie bine, dar aştept să văd ce se întâmplă.Sunt dispus să risc pentru a juca alături de copiii mei. Ceea ce nu pot face acum. Fotbal nu iau în calcul să mai joc, dar eu cred că aş merita mai mult, câteva minute să mă retrag, să îmi iau la revedere de la fotbal. Nu am vrut eu să îi spun nu fotbalului”, a spus Eric, în cadrul emisiunii AS.ro.

Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din România

Eric a mai jucat în România pentru Pandurii Târgu-Jiu, Viitorul Constanța și Voluntari. De ilfoveni, Eric de Oliveira, s-a despărțit chiar în  acest an, după apariția problemelor medicale.Eric de Oliveira a devenit cel mai bun marcator din istoria Ligii 1 în tricoul lui Voluntari. El a înscris golul cu numărul 65 în meciul dintre Voluntari şi Hermannstadt, din 22 februarie. Brazilianul este stabilit în România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.