Connect with us

Sport

Eșec cu Steaua Roșie pentru CFR – Marius Șumudică refuză să-și dea demisia

Published

on

Marius Șumudică a vorbit despre posibilitatea de a-și da demisia de la CFR Cluj, echipă pe care a preluat-o în această vară și cu care a ajuns în grupele Conference League.

Șumudică refuză să-și dea demisia de la CFR Cluj și, momentan, nu a fost înștiințat de intenția conducerii de a scăpa de el. Patronul Ioan Varga a anunțat că vrea să scape de antrenor și de președintele Marian Copilu, astfel că acum există un ”război al nervilor”.

Marius Șumudică: ”Lucescu mi-a zis că în viața mea să nu-mi dau demisia”

„Cum să plec? Niciodată. Am un mentor, Mircea Lucescu. Mircea Lucescu mi-a zis că în viaţa mea să nu-mi dau demisia. Când am numai victorii în Liga 1 şi sunt în Conference League, cum să plec? Trebuie să fiu nebun ca să plec”, a spus Șumudică, la conferința de presă.

Marius Şumudică şi Marian Copilu, demişi. Dan Petrescu viitorul antrenor

La finalul partidei retur cu formația sârbă, Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, a dezvăluit că patronul de la CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat că Marius Șumudică, întreg staff-ul său și președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși.

99 la sută noul antrenor al echipei va fi Dan Petrescu, care s-ar afla la a treia revenire la echipa alături de care a câştigat trei titluri de campioan al României.

Reinstalarea lui este facilitată de plecarea lui Copilu, oficialul cu care antrenorul nici nu mai vorbea în ultima perioadă la echipă. Duminică, de la ora 21:00, Marius Suminidă are un nou test, în compania lui FCSB.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.