Connect with us

Sport

FC Botoșani primește vizita lui Chindia. Moldovenii au o singură înfrângere în 11 etape

Published

on

Cu o singură înfrângere suferită în 11 etape şi cu un joc spectaculos în multe momente, FC Botoşani a terminat şi etapa precedentă pe poziţia secundă. Partida este programată luni, 18 octombrie a.c, de la ora 17:30.

Toate cele șase victorii reuşite de elevii lui Marius Croitoru în ediţia curentă au fost la un gol diferenţă.Șapte dintre cele opt goluri încasate de moldoveni au fost primite în repriza secundă.

10 septembrie 2021, CS Mioveni – Chindia 0-1: a fost singurul succes bifat de târgovişteni în ultimele opt deplasări din Liga 1, interval în care au mai înregistrat patru remize şi trei partide pierdute. Toate cele opt goluri marcate de dâmboviţeni au fost înscrise din acţiune.

FC Botoşani şi Chindia s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă şi fiecare echipă şi-a trecut în cont câte două victorii.

Ambele succese din contul vizitatorilor au avut loc pe terenul grupării moldave, 3-0 pe 22 septembrie 2019 şi 2-0 pe 4 octombrie 2020. Cele mai multe goluri s-au marcat în ultima confruntare directă, pe 4 februarie 2021, Chindia – FC Botoşani 2-3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.