Connect with us

Sport

FC Hermannstadt joacă luni, la Mediaș, cu FK Csikszereda

Published

on

Etapa cu numărul cinci se încheie la Mediaș, cu jocul dintre FC Hermannstadt și FK Csikszereda, de la ora 14:00. Pentru primadată, pe stadionul ”Municipal” se dispută două jocuri oficiale în aceeași zi.

În etapa trecută, sibieni au terminat la egalitate în deplasarea de la București, scor 1 – 1 cu Metagolbus. De celalată parte, FK Csikszereda vine la Mediaș după o înfrângere pe teren propriu cu Concordia Chiajna. FC Hermannstadt ocupă locul 4 în clasamentul ligii secunde, cu 10 puncte, iar ”roși-negrii” se află pe locul 18.

Trebuie să fim concentrați și să ne vedem de joc

Marius Măldărășanu, antrenorul principal al sibienilor, spune că, dincolo de situația actuală în clasament, partida va fi una dificilă. ,,Va fi un meci împotriva unei echipe care anul trecut a jucat în play-off, iar eu îi vedeam mult mai sus decât locul pe care au terminat. Și-au anunțat și în acest sezon dorința de a promova și este o surpriză pentru mine începutul lor. Îmi doresc să nu cădem în capcana locului pe care îl ocupă în acest moment sau a punctelor pe care le au acum. Lăsând la o parte problemele lor, noi trebuie să fim concentrați și să ne vedem de joc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.