Connect with us

Sport

FC Hermannstadt poate urca pe podium dacă câștigă cu Viitorul Pandurii Târgu-Jiu

Published

on

Sibiul închide etapa cu numărul 6 a ligii secunde, la Drobeta-Turnu Severin, acolo unde vor juca împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu. În cazul unei victorii, FC Hermannstadt ar urca până pe poziția a 2-a în clasamentul Ligii a II-a, acumulând 16 puncte, peste CSA Steaua București și Petrolul Ploiești.

,,Un meci cu o echipă bună, dar care are un început mai greu de campionat. Au în lot un mixt de jucători tineri și experimentați. Anul trecut au avut un sezon foarte bun, ratând play-off-ul pe final și ajungând până în semifinalele Cupei României. Ne așteaptă un meci greu, dar suntem pregătiți. Mergem acolo cu gândul de a câștiga, fiindcă vrem să ne menținem în vârful clasamentului. Fotbaliștii noștri sunt bine, chiar dacă resimt o stare de oboseală după meciul din Cupa României. Va trece asta, iar la ora meciului cu Viitorul Pandurii toți jucătorii vor fi apți 100%. Rezultatele întrețin o atmosferă bună, dar și invers – atmosfera aduce rezultate bune. Doar noi ne putem pune piedici. Îmi doresc să nu apară sincope, dar dacă va fi cazul, suntem bărbați și mergem înainte. Chiar și așa, mi-ar plăcea ca ele, dacă or să apară, să o facă mai târziu J Trebuie să fim uniți până la capăt! Nu este ușor de gestionat un grup cu calitate. Avem un lot foarte bun și numeric și valoric. Sunt un antrenor care încearcă să-i mulțumească pe toți fotbaliștii și sper să reușesc.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.

Viitorul Pandurii Tg.Jiu vs A.F.C.Hermannstadt va fi marți, 14 septembrie, începând cu ora 17:00, fiind ultima partidă programată în etapa nr.6 din Liga 2.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.