Connect with us

Sport

FCSB a rămas fără sponsorul principal – Câti bani pierde Gigi Becali

Published

on

După falimentul firmei de asigurări, City Insurance, roș-albaștrii nu mai au sponsor principal pe tricourile de joc.

În partida cu CS Mioveni, cei de la FCSB nu mai au niciun sponsor principal pe partea din faţă a tricourilor. Pe echipament au rămas firma de pariuri Betano, sponsor poziţionat pe spatele tricourilor şi Walter Tosto, pe mâneca stângă.

Angajamentul cu City Insurance mai era valabil încă patru ani, însă firma de asigurări a intrat în faliment şi FCSB are de suferit în urma acestui fapt. În următorii patru ani, roş-albaştrii ar fi trebuit să încaseze 6 milioane de euro.

“Eu încasez patru milioane de euro pe an, doar de la sponsori”

Gigi Becali a anunţat în anul 2019 că încasează aproximativ patru milioane de euro pe an de la sponsori, City Insurance fiind societatea care oferea cea mai mare sumă pentru a fi prezent pe echipamentul roş-albaştrilor:

”Eu încasez patru milioane de euro pe an, doar de la sponsori. Numai de pe tricou iau trei milioane. Un milion de la Betano ca să le trec numele pe spate.Un milion și jumătate iau de la City Insurance, cei de pe fața tricoului, încă 500.000 de la ceilalți. Plus că mai iau în jur de un milion de la restul”, a spus Gigi Becali.

Rămâne de văzut cât de repede vor găsi cei de la FCSB un nou sponsor principal, care va trebui să vină cu o sumă similară firmei City Insurance, ceea ce înseamnă aproximativ 1,5 milioane de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.