Connect with us

LIGA 1

FCSB cu ochii pe un jucător de la Farul Constanța – MM Stoica: ”Poate fi o soluție”

Published

on

După ce FCSB i-a adus vara aceasta, printre alții, pe Radu Boboc și pe Eduard Radaslavescu, roș-albaștrii au pus ochii pe încă un fotbalist de la Farul. Este vorba de mijlocașul Constantin Grameni (19 ani).

La finalul meciului cu FC Argeș, pe care Farul l-a câștigat cu 3-0, Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a ținut să-l laude pe Grameni, despre care a dezvăluit că se interesează de mai mult timp, relatează gsp.ro

„Îl cunosc foarte bine pe Grameni dinainte de a debuta la Liga 1. Era la generaţia celor născuţi 2002, echipa naţională, jucau 4-2-3-1, iar el juca închizător cu Perianu. Era un jucător foarte interesant. Mă aşteptam ca el să aibă mult mai multe meciuri, adică el e de o vârstă cu Pitu, Pitu a jucat foarte mult. Are 70 şi ceva de meciuri.

A început să joace mult mai târziu Grameni. Părea un jucător matur la 16-17 ani, chiar mă bucur, e un copil foarte bun. Un jucător care poate fi în scurt timp o soluţie pentru naţională. E adevărat că nu e foarte iute, dar compenseză cu foarte multă minte şi are un stâng chiar bun”, a declarat Mihai Stoica potrivit orangesport.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.