Connect with us

Sport

FCSB se teme de meciul cu Academica Clinceni. Mihai Stoica – ”Nici nu ştiu împotriva cui o să jucăm”

FCSB se teme de

Published

on

FCSB joacă un nou meci în Liga 1. Gruparea patronată de Gigi Becali va evolua împotriva Academicii Clinceni, ultima clasată.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit înaintea acestui joc. Oficialul ,,roş-albaştrilor” se teme de acest meci, având în vedere că gruparea ilfoveană a adus nouă jucători noi, pe care i-ar putea folosi în această confruntare.

,,Acum nici nu ştiu împotriva cui o să jucăm, că cică au venit foarte, foarte mulţi jucători. Dacă nu… Indiferent cine ar juca, dacă nu baţi Clinceniul la Giurgiu, atunci nu ai ce să mai… De la 13 puncte în prelungirile meciului nostru cu CFR Cluj, pot fi şase, sunt trei puncte în play-off. Nu prea am anticipat că o să facem egal cu FC Universitatea Craiova 1948, acolo nu ne aşteptam să facem egal, dar uite că fără Tănase avem ceva probleme. Clinceni are altă echipă, multe se pot întâmpla. De la meciul cu Argeş încoace au adus nouă jucători. Una e să joci împotriva unor jucători de 15 ani, fundaşi de 19 ani şi alta e să joci cu seniori”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Partida dintre FCSB şi Academica Clinceni, ultima clasată a Ligii 1, se va disputa, astăzi, de la ora 19:55, în cadrul etapei a 25-a din Liga 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.