Connect with us

FOTBAL EXTERN

FCSB și Anderlecht și-au împărțit punctele

Published

on

FCSB a obținut joi seara o remiză pe teren propriu în compania echipei belgiene Anderlecht Bruxelle, în cea de a doua etapă a fazei grupelor din Conference League. Cu o remiză și o înfrângere, vicecampioana României ocupă locul 3 în Grupa B.

Oaspeții au trecut peste faza de tatonare și au ratat prima ocazie în minutul 6, șutul lui Ashimeru trecând puțin pe  lângă poartă. Peste 5 minute, Amuzu a scutit apărarea gazdelor de primirea unui gol pe care l-a avut ca și făcut, finalizarea din 6 metri fiind însă total neinspirată, precizează Mediafax.

Malcom Edjouma ratează prima mare ocazie a lui FCSB, șutul său din minutul 20 fiind respins in extremis de portarul begienilor.

Oaidă și Dawa bifează următoarele ocazii, trimițând cu capul spre poartă, fără efect pe tabelă.

Cea mai mare ocazie a reprizei aparține oaspeților, șutul din interiorul careului al lui Fabio Silva fiind parat cu o intervenție spectaculoasă de Târnovanu.

FCSB încheie repriza cu alte două șuturi periculoase, Edjouma trimițând pe lângă, în timp ce Oaidă a nimerit în brațele portarului Van Crombrugge.

Refaelov produce prima ocazie a reprizei secunde, dar nu reușește să îl învingă pe Târnovanu, care intervine din nou și la șutul lui Arnstad, din minutul 64.

Ultima jumătate de oră nu a mai adus nimic semnifiativ în fața celor două porți, astfel că meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0.

FCSB obține primul punct în Grupa B și e pe locul 3, grupa fiind condusă de WestHam United, care a învins cu 3-2, în deplasare, pe Silkeborg

FCSB joacă etapa viitoare, pe 6 octombrie, în deplasare la Silkeborg.

foto digisport.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.