Connect with us

Sport

Fetele de la „U” Olimpia Cluj au urcat pe primul loc în Liga 1 Feminin

Published

on

Stadionul „Banatul” din Sânnicolau Mic, Arad, a găzduit ieri, marți, 9 noiembrie, partida de fotbal dintre formația locală Piroș Security și Universitatea Olimpia Cluj, meci-restanță din prima etapă a sezonului în Liga 1 la fotbal rezervată fetelor.

Fetele de la „U” Olimpia Cluj s-au impus cu scorul de 3-0 (0-0), rezultat în urma căruia au urcat în premieră, pe primul loc în Liga I! Cursa de urmărire a ardelencelor, începută în etapa a doua, în 5 septembrie, cu victoria categorică în fața echipei Ladies Târgu, scor 9-0, s-a încheiat astfel după opt victorii consecutive, în care echipa pregătită de Daniel Sima a marcat de 55 de ori și a primit un singur gol!

Multiplă campioană a României, formația care domină competiția internă de mai bine de un deceniu, „U” Olimpia Cluj mărșăluiește astfel cu motoarele turate la maximum spre un nou titlu.

VEZI AICI Interviul cu căpitanul echipei ”U” Olimpia Cluj, Ioana Bortan 

Pentru Ioana Bortan, căpitanul echipei „U” Olimpia Cluj, echipă căreia i-a fost la un moment dat și antrenor, urcarea pe primul loc al clasamentului în Liga I reprezintă o senzație de Déjà Vu!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.