Connect with us

LIGA 1

Florin Prunea despre plecarea lui Iuliu Mureșan de la Dinamo -”Nu cred că pleacă după ce se rezolvă cu licența pentru sezonul viitor”

Published

on

Situația de la Dinamo nu este nici pe departe una liniștită. Cu antrenori schimbați unul după altul, echipa ”alb-roșie” speră să rămână la finalul sezonului în Liga 1.

Florin Prunea, fost portar și oficial la Dinamo, este de părere că lucrurile nu trebuie să se schimbe major din nou la formația din Ștefan cel Mare, ci să i se dea credit în continuare lui Iuliu Mureșan, pentru că timpul este scurt.

”Nu cred că pleacă Iuliu Mureșan după ce se rezolvă cu licența pentru sezonul viitor. Nu este foarte ușor să renunți la administratorul special. E o procedură complicată, se face numai prin instanță.Eu cred că domnul Zăvăleanu ar trebuie să meargă până la capăt cu domnul Mureșan. Nu este ușor, nu este simplu, dar mai sunt două luni și se termină sezonul, vine meciul de baraj. Nici acolo nu va fi ușor, pentru că nu se mai termină problemele pentru Dinamo. Jucătorii se accidentează, alții intră și recidivează. Dinamo merge pe sârmă”, a declarat Florin Prunea, pentru Pro X, relatează digisport.ro

Dinamo se află pe locul 8 în play-out-ul Ligii 1 în acest moment, unde are în clasament un total de 10 puncte.

Dușan Uhrin, revenit la Dinamo în această perioadă, speră să redreseze situația de la echipă, așa cum a făcut-o și în sezonul trecut, când dinamoviștii erau aproape de retrogradare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.