Connect with us

Sport

Gabriel Tamaş nu mai vrea să fie preşedinte şi căpitan la FC Voluntari – ”Asta e decizia mea”

Published

on

Fotbalistul Gabriel Tamaş a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să dea totul pe teren şi de aceea renunţă la funcţia de preşedinte al clubului, dar şi la banderola de căpitan.

“Foarte multe probleme ajung la mine, nemulţumiri. Eu deocamdată sunt jucător de fotbal. Până în decembrie pe asta vreau să mă axez. Am în cap să renunţ şi la banderola de căpitan. Asta e decizia mea. Voi vrea să mă axez doar pe fotbal şi să dau totul pe teren în calitate de fotbalistul Gabi Tamaş, fără căpitan, fără preşedinte, fără nimic. Mai bine mă axez pe fotbal. Şi în decembrie vom vedea. Se încearcă din răsputeri să se rezolve anumite probleme la club, la toate cluburile din România sunt probleme. Eu sunt un băiat sufletist şi nu vreau să intru în spital pentru un club de fotbal. Normal că mă afectează şi pe mine. Sunt multe probleme, mici, mari… Jucătorii la un club de fotbal şi dacă ai banii la zi sunt nemulţumiţi”, a spus Tamaş, relatează News.ro

Gabriel Tamaş a devenit în iunie preşedintele FC Voluntari. Formaţia FC Voluntari va întâlni vineri, pe teren propriu, de la ora 18.00, echipa Chindia Târgovişte, în etapa a şaptea a Ligii 1.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.