Connect with us

LIGA 1

Gigi Becali, despre viitorul lui Toni Petrea – ”Dacă ajugem pe 3, la revedere!”

Published

on

După gafa lui Andrei Vlad din partida cu FC Argeș, Toni Petrea pare să fie ”victima” lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB a vorbit despre o posibilă plecare a tehnicianului.

Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de rezultat obținut de formația sa la partida cu FC Argeș. Patronul FCSB nu pune totuși rezultatul „în cârca” lui Toni Petrea, pe care nu-l consideră vinovat, ci spune că Andrei Vlad a fost principalul motiv pentru eșec.

„Mi-a zis că se gândește dacă mai continuă, eu i-am zis să se gandească bine. Din punctul meu de vedere nu ar trebui să plece. Păi, ce vină să aibă Toni Petrea cand un portar vine și zice ‘vreau sa iau o bataie azi’. Ce poate să facă el? Făra cinci titulari, n-a dominat-o nimeni pe Argeș așa. Mingea numai la noi. Nu știu dacă mai fac fotbal. E posibil să mă retrag! Și ce dacă bat FC Voluntari, etapa viitoare, dacă nu iau campionatul și ajungem pe locul 3… la revedere! Dacă nu mai ajungem în cupele europene, la revedere!La Dumnezeu contează punctele câte sunt, multe sau puține? E adevărat că șansele sunt mici, dar am altă mentalitate. Dacă vrea Domnul să-mi dea titlul, mi-l dă. Sunt 7 puncte, nu pot să facă și ei 2 bătăi și un egal? Sunt 8 puncte!”, a spus Gigi Becali, la Pro X, relatează digisport.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.