Connect with us

LIGA 1

Gigi Becali nervos după egalul cu Universitatea Cluj – ”Aștept să le iasă fumurile din cap”

Published

on

Nou promovata în SuperLiga României, Universitatea Cluj a încins atmosfera pe Național Arena. Cu fără prea mult transferuri în pauza competițională, clujenii au reușit să scoată un punct din partida cu FCSB. Lotul lui Erik a ținut piept fără probleme lotului de milioane de euro a lui Gigi Becali.

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a răbufnit la finalul partidei și și-a pus la zid mai mulți dintre jucători. Dacă înaintea partidei cu „U” Cluj afirma că este în căutarea unui atacant, după meci, Gigi Becali a spus că nu va mai face transferuri.

Mai mult de atât, patronul roș-albaștrilor a anunțat noul obiectiv al echipei: locurile 6-7.

„Nu mai caut atacant pentru că eu caut să lichidez. Cum să mai caut atacant? Vreau să-i vând pe Olaru, pe Tănase, pe Coman, iar cu restul jucăm la locurile 6-7. Pai, dacă n-am ce să fac… Nu mai am ce face. Am stat de douăzeci și ceva de ani și am ajuns la concluzia că n-am ce face.”, a afirmat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Patronul lui FCSB a declarat despre Olaru și Tavi Popescu (19 ani) că nu ar merita nici 5 lei în urma acestui meci, deși nu de mult vorbea despre zeci de milioane de euro în schimbul lor.

„Dacă mă sună arabii și îmi zic: ‘Bă, cât vrei, 7 milioane? Dă-ne tu 700 să îl luăm. Nu-ți dau nici 7 euro pe el. Nu-ți dau nici atât pe Olaru. Pe Tavi cât vrei, 50 de milioane? Nu-ți dau nici 50 de lei!’.

Nu e un accident. Oamenii s-au crezut vedete. Olaru crede că așteaptă jucătorii după el. Acum zic așa, următorul meci pot să zic că Tavi face 100. Dumneata m-ai întrebat de meciul ăsta.

Acum, Tavi face 5 lei, Olaru 7 lei. Daca i-aș cumpăra, eu n-aș da nici 5 lei pe ei. Eu aștept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că vine mingea singură la el la picior.

(…) Noi de ce n-am pasat? Pentru că Tavi când vine mingea la el e vedetă, driblează și se ține cu adversarul scai după el.”, a declarat Becali, la Digi Sport Special.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.