Totul pentru fotbal

Haos la Clinceni: Ionuț Chirilă a mers la antrenament cu 4 gărzi de corp

0

Adrian Budeanu, primarul Clinceniului, a declarat de ultimă oră că s-ar fi ajuns la o înțelegere cu Ionuț Chirilă pentru rezilierea amiabilă a contractului.

Cum tehnicianul n-a fost dispus să renunțe la drepturile sale salariale, primarul Adrian Budeanu spune că sponsorul care ar urma să preia echipa a ajuns la o înțelegere cu Chirilă privind suma pe care antrenorul o va primi la reziliere.

„Trebuie să găsim o înțelegere amiabilă. Ne-a trimis acum o hârtie. Vrea să îi plătim o anumită sumă negociată, plus încă trei rate din contract. El a avut o serie de promisiuni pe care nu le-a respectat”, a declarat primarul Clinceniului, Adrian Budeanu, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”.

Totodată, edilul din Clinceni a confirmat că Ionuț Chirilă și-a făcut apariția la antrenamentul de astăzi al Academicii cu patru gărzi de corp. „S-a prezentat la antrenament cu 4 bodyguardzi. Nu înțeleg de ce, doar nu-l lua cineva la bătaie”, a adăugat Budeanu.

”E o situație dificilă și foarte inedită pentru mine. Dar până când domnul Chirilă nu-și rezolvă situația contractuală, nu cred că poate veni cineva. Iar am rămas singur aici. Probabil că situația se va rezolva în câteva zile. Toți jucătorii au fost de acord, la unison, că se poate remedia actuala situație. Prima problemă e cea financiară” a declarat John Ene, „interimar” Academica Clinceni

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More