Connect with us

Sport

Ianis Hagi eroul meciului în partida cu Brondby, din Europa Leaque

Published

on

Glasgow Rangers a jucat joi seara, în deplasare la Brondby, în etapa a 4-a a Europa League, fără Ianis Hagi între titulari. Românul a intrat în minutul 56, când scoțienii erau conduși, și a reușit să marcheze golul egalizator, care o menține pe Rangers în cursa calificării.

Danezii au deschis scorul pe final de repriză, Leon Balogun marcând în proprie poartă (1-0, min. 45).Ianis Hagia fost trimis pe teren în minutul 56, de Steven Gerrard, înlocuindu-l pe Scott Arfield.Internaționalul român a marcat golul egalizator după 21 de minute. Acesta a primit o pasă de la Ryan Kent în careu, de unde a șutat din prima, pe jos, învingându-l pe portarul Mads Hermansen.

A fost primul gol înscris de Ianis Hagi în sezonul actual de Europa League, el mai având două reușite, câte una în campionat și în Cupa Ligii Scoției.

Rangers, ocupă locul 3 în grupa A, cu 4 puncte, după remiza obținută în Danemarca. Pe 2 sunt cei de la Sparta Praga, tot cu 4 puncte. Cehii, cu Florin Niță titular, au pierdut joi seara, în deplasare la Lyon, cu 3-0, francezii având maxim de puncte, după cele 4 etape.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.