Connect with us

Sport

Încă un club de tradiție din România întră în insolvență

Published

on

 

Clubul de fotbal, Astra a solicitat intrarea în insolvență din cauza problemelor mari cu banii. După retrogradarea în eșalonul secund, clubul nu mai reușeste să achite salariile jucătorilor la timp.

Nu cu mult timp în urmă, Dinamo București a cerut insolvența, pentru a doua oară. Situația echipei ducea către o astfel de direcție încă de la finalul sezonului trecut, lucru remarcat de foștii angajați ai clubului, printre care fostul antrenor Eugen Neagoe, dar și fostul președinte, Dănuț Coman.

Administrator judiciar a fost desemnat CAPI Ţigănuş Anton & Radu Ţigănuş, iar remunerația va fi suportată de Astra, fiind în valoare de 3.000 de lei. Suma este în nota situației clubului, ceea ce arată că este una precară. Ca o comparație, administratorul judiciar al lui Dinamo încasează în jur de 10.000 de euro pe lună, scrie liga2.prosport.ro

Depunctări din cauza restanțelor

Din cauza salariilor restanțe către foștii angajați, după 9 etape, Astra are -2 puncte, deși în mod normal ar fi trebuit să aibă 12, în urma rezultatelor înregistrate pe teren.Astra ocupă ultimul loc în campionat, 20. Dacă nu ar fi avut aceste probleme și depunctările nu ar fi existat, cu cele 12 puncte s-a fi aflat pe locul 10, fix la jumătatea clasamentului.

Probleme și în județul Sibiu

Cu un parcurs excelent în Cupa României, rezultate notabile în prima scenă a fotbalului românesc, și retrogradă în Liga 2, FC Hermannstadat a intrat în insolență.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.