Connect with us

Sport

Încasări record la CS Hunedoara – FCSB. Câti bani au câștigat hunedorenii din vânzarea biletelor

Published

on

36.000 de euro, a încasat CS Hunedoara în urma biletelor vândute pentru meciul din Cupa României, cu FCSB. Hunedorenii au vândut toate cele 6.000 de tichete puse în vânzare.

„Faptul că s-a ajuns până aici înseamnă foarte mult pentru o echipă nou formată. A trecut cinci tururi ca să ajungă aici.  Legat de rețeta financiară sunt două aspecte. S-au vândut 6.000 de bilete, la prețul de 30 de lei. E un spectacol pentru Hunedoara. Va fi un eveniment istoric”, a spus Bogdan Apostu, manager sportiv la CS Hunedoara.

300.000 de lei, a plătit Primăria Hunedoara pentru nocturnă

Banii din bilete nu vor acoperi totuși cheltuiala cu noctuna mobilă, instalată special pentru acest meci. Primăria Hunedoara a dat 300.000 de lei pentru disputarea meciului de Cupă în oraș, la lumina reflectoarelor. Astfel, se estimează o pierdere de aproximativ de 120.000 de lei.

Mă încearcă sentimente aparte, am crescut aproape, la Mediaș. Acolo mi-am început cariera. Sper să ne facem jocul și să trecem mai departe, asta e cel mai important. Știm că nivelul lor nu este acela (Liga 3, n.r.), cred că vor promova în acest an pentru că au jucători buni. Vrem să câștigăm meciul, să mergem mai departe pentru că ne dorim să continuăm în Cupa României, a declarat Darius Olaru, de la FCSB pentru GSP.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.