Connect with us

Sport

Laurențiu Reghecampf crede că Rapid se poate implica în lupta pentru titlu în Liga 1

Published

on

Laurențiu Reghecampf (45 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, crede că Rapid se poate implica în lupta pentru titlu în Liga 1.

Rapid are un start nesperat de sezon. Ocupă locul secund, fără înfrângere și fără gol încasat după primele 6 etape. Pentru giuleșteni urmează un nou test important, pe Arena Națională, împotriva lui CSU Craiova. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, crede că formația pregătită de Mihai Iosif are șanse la titlu.

Laurențiu Reghecampf, înainte de Rapid – CS Universitatea Craiova

„Jucăm cu o echipă care în momentul de faţă este în top. Va fi un meci dificil, va fi un meci unde vor fi foarte multe ambiţii, va fi un spectacol în tribune. Cu siguranţă cei de la Rapid vor încerca să facă orice să nu piardă. Mie îmi place în general fotbalul mai dur, bărbătesc, dar la limita fair-play-ului, la limita regulamentului. Fotbalul este pentru bărbaţi, se întâmplă să fie şi anumite contacte mai dure. Nu contează bugetul pe care îl au, bravo lor că au reuşit să facă o echipă atât de competitivă.De ce nu ar trebui să câştige o echipă campionatul, care nu are un buget ca o echipă precum CFR sau FCSB? Nu întotdeauna banii sunt cei care câştigă un campionat”, a spus Reghecampf, într-o conferință de presă.

”Nu reuşim să marcăm la ocaziile pe care le creăm. Asta este o problemă a noastră. Sper ca Jovan Markovic să marcheze, fiindcă este un moment bun pentru el şi a fost chemat la naţională, dar cel mai important este să joace bine, să ajute echipa să câştige.” spune Laurențiu Reghecampf, antrenor CS Universitatea Craiova

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.