Connect with us

Sport

LIVE VIDEO Dacia Unirea Brăila versus Petrolul Ploiești, de la ora 16:30

Published

on

După un start de stagiune încurajator, în care au bifat cinci victorii în cele șase partide disputate în campionat și Cupa României, elevii lui Nicolae Constantin privesc cu optimism și către confruntarea, de miercuri, de la Brăila.

Dacia Unirea Brăila, un adversar pe care l-au întâlnit de curând și pe care l-au învins, pe „Ilie Oană” însă, de o manieră categorică, 4-0, cu toate golurile marcate de către Sory Ibrahim Diarra, dar asta nu înseamnă că nu vor trata partida de mâine cu maximă atenție.

Petroliștii au plecat, după antrenamentul de marți dimineață, către orașul de la Dunăre, cu câteva absențe în lot. Valentin Țicu și Sergiu Pârvulescu nu și-au terminat treaba la reprezentativele „U21” și „U19”, ambele selecționate disputând, marți, jocurile test cu Georgia, respectiv Bosnia, în vreme ce fundașul central Bart Meijers se află, încă, în proces de recuperare, după accidentarea suferită în urmă cu aproape trei săptămâni. În schimb, a fost „recuperat” Alin Boțogan, tânărul mijlocaș revenind, de astăzi, la antrenamente, după ce a participat la un stagiu de pregătire al naționalei „U 18”.

LIVE VIDEO Dacia Unirea Brăila versus Petrolul Ploiești, de la ora 16:30

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.