Connect with us

LIGA 1

Liviu Ciobotariu, despre situația de la Dinamo – ”Pentru suporterii dinamovişti e deranjant să auzi că o echipă de Liga 2 vrea să joace cu tine barajul”

Published

on

Dinamo nu mai are nicio şansă de a scăpa de locurile care duc la barajul de menţinere – retrogradare, astfel că antrenorul Dusan Uhrin a anunţat că ultimele meciuri din play-out vor fi folosite pentru a pregăti respectivul baraj.

Despre situaţia de la clubul din Ştefan cel Mare s-a pronunţat şi Liviu Ciobotariu, în conferinţa de presă premergătoare meciului dintre Farul Constanţa şi FC Voluntari, care va avea loc sâmbătă, 7 mai.

Chestionat cu privire la faptul că toate echipele din Liga 2 vor să joace cu Dinamo la baraj, tehnicianul celor de la FC Voluntari s-a declarat dezamăgit de postura în care a ajuns fosta sa echipă.

”E trist asta. Eu îmi aduc aminte când am jucat la Dinamo şi chiar când am antrenat că eram supăraţi când eram pe locul 2 şi în momentul de faţă s-a ajuns în această situaţie în care chiar e trist.Pentru suporterii dinamovişti e deranjant să auzi că o echipă de Liga 2 vrea să joace cu tine barajul, dar e problema lor. Sper să iasă de acolo, să rezolve situaţia”, a declarat Ciobotariu, scrie orangesport.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.