Connect with us

FOTBAL EXTERN

Messi peste Cristiano Ronaldo la două capitole

Published

on

Argentinianul Leo Messi a bătut încă două recorduri în Liga Campionilor la fotbal după ce a înscris un gol în partida de miercuri PSG- Maccabi Haifa.

Lionel Messi continuă să bată recorduri, deşi nu mai are strălucirea din perioada în care îmbrăca tricoul Barcelonei. Argentinianul a contribuit miercuri cu un gol şi o pasă de gol la victoria echipei PSG contra formaţiei israeliene Maccabi Haifa, scor 3-1, relatează Mediafax.

Argentinianul a devenit jucătorul care a marcat împotriva celor mai multe echipe în Liga Campionilor. Maccabi Haifa este a 39-a „victimă” a lui Messi în cea mai importantă competiţie intercluburi.

Până acum, starul împărţea recordul cu marele său rival, Cristiano Ronaldo. Cum lusitanul nu va juca în această ediţie din Champions League, fiind legitimat la Manchester United, diferența dintre cei doi s-ar putea mări.

Mai mult decât atât, Messi a devenit primul fotbalist care înscrie în 18 sezoane consecutive în Liga Campionilor. Şi la acest capitol Messi şi Ronaldo erau la egalitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.