Connect with us

Sport

Mircea Lucescu așteaptă să fie evacuat din Ucraina – A cerut ajutorul ambasadei

Published

on

După ce inițial anunțase că va rămâne deocamdată în Kiev, Mircea Lucescu  a vrut să părăsească Ucraina cu mașina, dar a considerat că e prea riscant să traverseze întreaga țară. Și a cerut ajutorul ambasadei, așteptând să fie evacuat.

Luni seară, când s-a întors cu Dinamo din Antalya, unde a pregătit echipa într-un cantonament prelungit, Mircea Lucescu spera să fie în siguranță la Kiev. Nu se aștepta să înceapă războiul. O chemase pe soția sa Neli, care ar fi trebuit să ajungă vineri în Ucraina. Totul s-a anulat.

„Așteptați, vă vom evacua imediat cum va fi posibil!”

Inițial, antrenorul în vârstă de 76 de ani a spus pentru Fanatik: „Cum să vin în România?! Păi să plec așa… Eu nu sunt laș! Nu am plecat nici când a început nebunia în Donețk, în 2014. Nu pot să fac așa ceva. Aș da un exemplu negativ pentru toată lumea, de frică, de panică, de neseriozitate. Cum să fac așa ceva?! Să sperăm că n-o să fie nimic și se vor potoli oamenii ăștia mari și fără minte. Să sperăm că o să le vină mintea la cap”, relatează GSP.

Dar pus în fața unei situații teribile, trăgându-se inclusiv asupra Capitalei, antrenorul a decis să părăsească Ucraina și să se întoarcă în țară, susțin surse apropiate de clubul kievean. Dar, momentan, este imposibil.

Lucescu a contactat ambasada și a cerut ajutor. I s-a spus: „Aeroporturile au fost închise. Așteptați, vă vom evacua imediat cum va fi posibil!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.