Connect with us

Sport

Mirel Rădoi și-a anunțat DEMISA de la naționala României

Published

on

După victoria la limită cu Armenia, scor 1 – 0, selecționerul Mirel Rădoi s-a declarat foarte mulțumit de atitudinea și determinarea elevilor săi în meciurile cu Germania și Armenia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, mai mult decât atât, acesta și-a anunțat demisia

Mirel Rădoi pleacă de la echipa națională

Imediat după meci, Mirel Rădoi a anunțat că va înceta colaborarea cu Federația Română de Fotbal, după ultimele două meciuri din cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00, informează ProSport.

„Așa a fost contractul de la început. Am preluat echipa la un baraj, o las la un baraj.Nu e prea devreme să-mi anunț plecarea. Întrebați-i pe cei de la FRF cum au primit această veste, ei știau de contractul meu. Trebuie să-i întrebați pe dânșii, directorul tehnic și președintele federației. Știau de decizia mea. Îmi voi lua vacanță până voi primi o ofertă de la o echipă de club”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.