Connect with us

Sport

Mourinho, cu ochii pe Claudiu Petrilă de la CFR Cluj

Published

on

 

Claudiu Petrila, extrema de 20 de ani la CFR Cluj, a atras atenția mai multor cluburi din străinătate, printre care și AS Roma.

Internaționalul de tineret a fost unul dintre remarcații clujenilor în acest sezon, astfel că mai multe formații și-au trimis scouterii să-l urmărească.
AS Roma și Lille, cu ochii pe Claudiu Petrila

Bogdan Mara, directorul sportiv al clujenilor, a dezvăluit ce echipe au avut scouteri la meciurile lui CFR Cluj, dar spune că încă nu există o ofertă concretă pentru Petrila.„Au fost la meciuri mai mulţi specialiști de la cluburi din străinătate care l-au urmărit pe Petrila, dar şi pe alţi jucători de la noi.Au fost scouteri din MLS, de la Roma, de la Lille şi de la alte cluburi. Dar în ziua de azi oamenii fac rapoarte, urmăresc un jucător de-a lungul mai multor meciuri şi apoi i se face o fişă. E prea devreme să vorbim despre vreun transfer sau despre sume. Petrila este un fotbalist talentat, care şi-a crescut mult nivelul în ultima perioadă. Dacă va continua să fie serios şi să aibă realizări, probabil că va exista şi o ofertă. În acest moment nu există nimic ”, a spus Bogdan Mara, potrivit digisport.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.