Connect with us

LIGA 1

Nicolae Dică înaintea meciului cu FC U Craiova – ”Nouă nu ne e teamă de nimic”

Published

on

FCSB joacă duminică, de la ora 22:30, pe Arena Națională din București, împotriva celor de la FCU Craiova, într-un meci ce constă pentru etapa u numărul 3 a SuperLigii României.

Înaintea confruntării cu Craiova, tehnicianul Nicoale Dică a declarat într-o conferință de presă, că fotbaliștilor nu le este teamă de nimeni.

„FCU Craiova are o echipă bună, cu experienţă. S-a văzut la meciul lor cu CFR Cluj că au fost conduşi şi au reuşit totuşi să întoarcă scorul. Bauza de la ei (n.r. – Juan Bauza) este într-o formă foarte bună, dacă va fi sănătos va face diferenţa în multe partide în acest sezon. Dar nouă nu ne e teamă de nimic, pentru că şi noi suntem o echipă bună. Şi noi la ultimul meci am marcat 4 goluri, ne-am creat alte 6-7 ocazii”, a afirmat tehnicianul.

„Nu am început bine campionatul, iar la noi se ştie că avem ca obiectiv câştigarea titlului. Întâlnim un adversar bun cu un antrenor nou, pe care îl cunosc foarte bine, adeptul unui joc ofensiv şi agresiv. Ştiu că e un antrenor foarte bun şi că ne aşteaptă o partidă foarte grea. FC U Craiova are jucători de calitate de la mijloc în sus, care pot face diferenţa şi care au execuţii. Tratăm meciul foarte serios, veţi vedea mâine dacă odihnesc jucători pentru jocul din Conference. Important este ca oricare jucător intră pe teren să dea totul pentru echipă”, a adăugat Nicolae Dică, relatează Agerpres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.