Connect with us

Sport

Paco Lopez, primul antrenor demis din LaLiga în acest sezon

Published

on

Antrenorul Paco Lopez a fost demis, duminică, de la conducerea tehnică a echipei Levante, din cauza rezultatelor slabe înregistrate.

Levante a pierdut, sâmbătă, în deplasare, scor 0-1, în faţa echipei Mallorca, în etapa a opta din LaLiga. După acest eşec, Levante este pe locul 18, antepenultimul, care duce în liga a doua, cu doar patru puncte, obţinute numai din remize.

În vârstă de 54 de ani, Paco Lopez a preluat echipa din Valencia în martie 2018, iar acum a devenit primul tehnician demis din primul eşalon al campionatului spaniol, în acest sezon.

El are totuşi performanţe notabile la formaţia Levante, fiind tehnciianul cu cele mai multe meciuri, 147, şi cu cele mai multe victorii. În palmaresul lui figurează şi o prezenţă în semifinalele Cupei Spaniei, în sezonul trecut. Atunci, a ratat calificarea în finală după o dublă cu Athletic Bilbao, scoruri 1-1, în deplasare, şi 1-2.

El a mai pregătit echipe de nivel inferior la Villarreal şi formaţii fără nume sonor din Spania, ca Benidorm, Catarroja, Alcoyano şi Cartagena. Înaite de a antrena în LaLiga, Paco Lopez a fost tehnicianul formaţiei secunde a grupării Levante.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.